Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Εκδηλώσεις » Εκδήλωση για το κάπνισμα

Εκδήλωση για το κάπνισμα

Εκδήλωση με θέμα το κάπνισμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Μακροχωρίου. Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μακροχωρίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα εισήγηση του κ. Πήττα Σαράντη, καρδιολόγου του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βέροιας.

Ενημερώθηκαν, εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και συνειδητοποίησαν τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί  το κάπνισμα στην υγεία τόσο των ενεργών όσο και των παθητικών καπνιστών. Ο κ. Πήττας μας ενημέρωσε για το πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος που υλοποιείται στο νοσοκομείο της Βέροιας και κάλεσε τους καπνιστές (μαθητές και καθηγητές) να προσπαθήσουν να «διώξουν» το συντομότερο δυνατό το κάπνισμα από τη ζωή τους αξιοποιώντας τις τεχνικές και τις μεθόδους του προγράμματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Πήττα για την διάθεση του να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μας και για το ελπιδοφόρο μήνυμα που μετέφερε με την εισήγησή του ότι μπορεί να νικηθεί ο εθισμός που προκαλεί το κάπνισμα!

 

 

image_pdfimage_print