Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Ανακοίνωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση – ΓΕΛ Μακροχωρίου

Ανακοίνωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση – ΓΕΛ Μακροχωρίου

Από Δευτέρα 23/3/2020 λειτουργούν στο ΓΕΛ Μακροχωρίου 10 ηλεκτρονικές τάξεις της Γ’ Λυκείου. Οι τάξεις αφορούν τα μαθήματα κατεύθυνσης – πανελληνίων εξετάσεων με στόχο να επεκταθούμε και σε άλλες τάξεις – μαθήματα. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε στους μαθητές και έχουν ήδη δοθεί οι υπερσύνδεσμοι (links) και οι απαραίτητες οδηγίες για τη σύνδεση τους στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Επίσης, οι γονείς έχουν ενημερωθεί αναλυτικά για τις διαδικασίες της τηλεδιάσκεψης και για την πολιτική που ακολουθείται σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών τους δεδομένων με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) που τους έχει αποσταλεί.

Παρακαλούνται θερμά τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές να ελέγχουν καθημερινά τα εισερχόμενα μηνύματά τους και τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του σχολείου (https://makrochori.lyceum.gr/) για το πρόγραμμα μαθημάτων των ηλεκτρονικών τάξεων που συνεχώς εμπλουτίζεται. Για οποιοδήποτε ερώτηση και απορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου (23310-42000).

Η Διευθύντρια
Τσαντσάν Ιωάννα

image_pdfimage_print