Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Ευχαριστήριο μήνυμα του ΓΕΛ Μακροχωρίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του ΓΕΛ Μακροχωρίου

Η Διευθύντρια, ο σύλλογος Διδασκόντων και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Μακροχωρίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς το ιερό ίδρυμα Πανελλήνιο Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά», που κάθε χρόνο, από το 2004, τιμά το σχολείο μας με τη χορήγηση χρηματικής υποτροφίας σε μαθητές της Α” τάξης του Λυκείου.

Η υποτροφία χορηγείται στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών του Λυκείου μας στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Τα χρηματικά βραβεία που δίνονται για 14 συνεχή έτη βοηθούν τους μαθητές μας να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, έτσι όπως θα ήθελαν να κάνουν όλα τα αδικοχαμένα παιδιά του δυστυχήματος των Τεμπών. Το Ίδρυμα με την προσφορά του αυτή, την ευαισθητοποίηση και την άμεση δραστηριοποίηση του στην οδύνη στην οποία βυθίστηκε το σχολείο μας και η τοπική κοινωνία στάθηκε φωτεινός φάρος ελπίδας, ανθρωπιάς, παρηγοριάς και συμπαράστασης.

Για το σχολικό έτος 2015-2016 βραβεύτηκε με την υποτροφία του Ιδρύματος ο μαθητής μας Τοπαλίδης Σταύρος του Σάββα με κριτήριο την επίδοση, το ήθος και τη συμπεριφορά του. Χαιρετίζουμε τις ενέργειες του Ιδρύματος εκφράζοντας για μία ακόμη φορά τις θερμές μας ευχαριστίες και ευελπιστούμε η στάση του αυτή να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

 

image_pdfimage_print