Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Επίσκεψη της υπεύθυνης σχολικών δραστηριοτήτων στο σχολείο μας

Επίσκεψη της υπεύθυνης σχολικών δραστηριοτήτων στο σχολείο μας

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2015, την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κα Νόπη Σκεντερίδου, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και επισκέφθηκε το σχολείο μας για να απολαύσει την Έκθεση Φωτογραφίας που διοργανώσαμε με αφορμή την Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το θέμα της φωτογραφικής μας έκθεσης ήταν: «Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μου το Φθινόπωρο» και η κα Σκεντερίδου πέρασε αρκετή ώρα τόσο με τους μαθητές όσο και με την υπεύθυνη της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείο μας κα Καραγιάννη Ελένη συζητώντας για τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Σχολίασε την οπτική μέσα από την οποία οι μαθητές αποτύπωσαν το περιβάλλον με το φωτογραφικό τους φακό, τους επιβράβευσε, επέλεξε τις φωτογραφίες που αναδεικνύουν ιδιαίτερα περιβαλλοντικά θέματα και μοίρασε γενναιόδωρα τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συντελεστές.

Την ευχαριστούμε για την παρουσία της και ευελπιστούμε για μελλοντική συνεργασία καθώς η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας επανέρχεται δριμύτερη και αυτή τη σχολική χρονιά με ζωντάνια και διάθεση για νέες δράσεις!

 

image_pdfimage_print