Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Εκδηλώσεις » Το ΓΕΛ Μακροχωρίου γιορτάζει την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Το ΓΕΛ Μακροχωρίου γιορτάζει την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στα πλαίσια της καθιερωμένης «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», το Λύκειο Μακροχωρίου πραγματοποίησε εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Μακροχωρίου. Προλογίζοντας ο διευθυντής κ. Γκανάς Απόστολος τόνισε την αξία του Ολυμπιακού ιδεώδους εστιάζοντας σε μία σύντομη ιστορική αναφορά και ακολούθησε προβολή βίντεο, που επιμελήθηκε ο γυμναστής του σχολείου κ. Αραπίδης Λάζαρος, σχετικά με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το σύνολο των μαθητών και των καθηγητών υποδέχτηκε κλιμάκιο του ΕΕΕΕΚ και των Παιδιών της Άνοιξης Αλεξάνδρειας που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους σε παραολυμπιακούς αγώνες. Ακολούθησε συζήτηση που τροφοδοτήθηκε από τις εύστοχες ερωτήσεις των μαθητών και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών επαίνων συμμετοχής.

Ο σύλλογος των καθηγητών ευχαριστεί ιδιαίτερα τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Τουλίκα Νικόλαο, παγκόσμιο πρωταθλητή των Special Olympics στο σκι αντοχής, τον Δανόγλου Δημήτρη, μέλος των Special Olympics Hellas στο σκι με διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, το Θεοχαρόπουλο Νίκο, αθλητή του σωματείου Αιγές με πανελλήνιες διακρίσεις στο άθλημα της σφαιροβολίας και την Ασλανίδου Στεφανία, αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Ευχαριστεί επίσης τον συνοδό καθηγητή τους κ. Τουλίκα Δημήτριο, καθηγητή φυσικής αγωγής. Η παρουσία τους αποτέλεσε για όλους μάθημα ζωής, δύναμης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

 

image_pdfimage_print