Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Εκδηλώσεις » Συνάντηση του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών με μαθητές του σχολείου μας

Συνάντηση του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών με μαθητές του σχολείου μας

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών κ. Γεώργιος Πούλος επισκέφθηκε το ΓΕΛ Μακροχωρίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ε.Μ.Ε. Ημαθίας και καθηγητή του σχολείου μας, κ. Μιόγλου Στέλιου, και ενημέρωσε μαθητές της Α΄ και Γ΄ Λυκείου.
Συγκεκριμένα ενημέρωσε τους μαθητές της Α΄ Λυκείου για την αξιολόγησή τους στα Μαθηματικά, τον τρόπο προαγωγής τους στην επόμενη τάξη καθώς και για το πρόγραμμα σπουδών της Β΄ Λυκείου.
Στη συνέχεια συμβούλευσε τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου για σημαντικές πτυχές των Πανελλαδικών Εξετάσεων, μίλησε για τη σημασία διαχείρισης του χρόνου και τη διαχείριση του άγχους και ευχήθηκε επιτυχία στις εξετάσεις τους.
Τέλος, ειδικά στους μαθητές της Θετικής Κατεύθυνσης, μεταφέροντας την εμπειρία του από τα Βαθμολογικά Κέντρα, επεσήμανε σημεία στα οποία γίνονται συχνά λάθη και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι μαθητές και οι μαθηματικοί του σχολείου παρακολούθησαν την εισήγησή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκαναν διευκρινιστικές ερωτήσεις και ευχαρίστησαν τον κ. Πούλο για την αποτελεσματική ενημέρωση.
Η επίσκεψη και η άμεση επαφή με τους μαθητές χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική από κάθε πλευρά και αναγνωρίστηκε η σημασία τέτοιων συναντήσεων κάθε σχολική χρονιά.

image_pdfimage_print