Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Συγχαρητήριο μήνυμα 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα 2022

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Μακροχωρίου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου που πέτυχαν να εισαχθούν στα πανεπιστημιακά τμήματα της προτίμησής τους. Η επιτυχία τους αυτή έχει ιδιαίτερη αξία καθώς αποδεικνύει πως όχι μόνο κατόρθωσαν να αντιπαλέψουν τις αντίξοες συνθήκες της τρίχρονης πανδημίας, αλλά και να αφοσιωθούν με αταλάντευτη υπομονή, επιμονή, πειθαρχία και συνέπεια στο διάβασμα και την επίτευξη των στόχων τους.

Αισθανόμαστε συγκίνηση και περηφάνια και ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Σπουδές και ο νέος κύκλος, αυτός της φοιτητικής ζωή τους, να ανοίξει με χαρά και δημιουργικότητα.

Περήφανοι όμως νιώθουμε και για τους άλλους μαθητές, αυτούς που η ανακοίνωση των βάσεων δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους, για την ευγένεια, το ήθος τους και την προσπάθειά τους. Σε αυτούς θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι συχνά κακοτράχαλος, στρωμένος με εμπόδια και δυσκολίες και να μη σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται, να ρίχνονται σε νέες μάχες για την εκπλήρωση των ονείρων τους με τόλμη, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε και τους γονείς και κηδεμόνες που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους ακλόνητοι βράχοι υποστήριξης και ενθάρρυνσης αλλά και δικοί μας πολύτιμοι αρωγοί, σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στον δύσκολο αγώνα της αγωγής και της εκπαίδευσης.

image_pdfimage_print