Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Συγχαρητήριο μήνυμα

Συγχαρητήριο μήνυμα

Διαβάζοντας τη λίστα με τα ονόματα των επιτυχόντων του σχολείου μας τα μάτια μας γεμίζουν με δάκρυα συγκίνησης. Οι λέξεις για πρώτη φορά αποδεικνύονται τόσο φτωχές να αποτυπώσουν την πληθώρα των συναισθημάτων που από την ψυχή μας ανεβαίνουν στο πρόσωπο. Δάκρυα και χαμόγελα μαζί! Χαρά, συγκίνηση, περηφάνια…

Πριν από τρία χρόνια δρασκελίσατε την πόρτα του Λυκείου από την αυλή του Γυμνασίου. Τρία χρόνια ζήσαμε μαζί τους κόπους, τις αγωνίες, την προσπάθειά σας. Και φέτος τα καταφέρατε, εν μέσω πανδημίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Κλείνετε πίσω σας την πόρτα του σχολείου για να γίνετε οι αυριανοί μας γιατροί, μηχανικοί, βιολόγοι, φυσικοί, χημικοί, μαθηματικοί, λογιστές, γεωπόνοι, οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, φιλόλογοι, δάσκαλοι, ιστορικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί… Αλλά πρώτιστα οι αυριανοί πολίτες με αρχές, ήθος και αξίες σε μία κοινωνία που έχει ανάγκη τα νιάτα σας, τις ιδέες σας, την επιστημοσύνη σας, την αναζωογονητική σας πνοή!

Η Διευθύντρια, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Καλή σταδιοδρομία και Καλές σπουδές! Η σκέψη μας θα σας συντροφεύει παντού. Σας καμαρώνουμε τώρα και για πάντα! Γιατί σε σας ατενίζουμε το μέλλον μας!

Ιωάννα Τσαντσάν
Διευθύντρια του ΓΕΛ Μακροχωρίου.

image_pdfimage_print