Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Ανακοινώσεις » Ταξίδι στη Βουλγαρία: «Drinking Europe’s water» του Erasmus+

Ταξίδι στη Βουλγαρία: «Drinking Europe’s water» του Erasmus+

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μας ευρωπαϊκό ταξίδι στη γειτονική Βουλγαρία στα πλαίσια του προγράμματος: «Drinking Europe’s water» του Erasmus+.

Έλληνες, Βούλγαροι, Τούρκοι, Λετονοί, Ρουμάνοι συνεργαστήκαμε για τη δημιουργία ενός κοινού λεξικού με θέμα το νερό. Σε μία περίοδο δύσκολη για όλη την ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας και του πολέμου που ταλανίζει τους λαούς, συνεργασίες σαν τη δική μας αποδεικνύουν πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για το μέλλον.

Μέσα από την ανταλλαγή των γνώσεων και των εμπειριών μας ανακαλύψαμε για μία ακόμη φορά πως, αν και φαινόμαστε διαφορετικοί, έχουμε τόσα πολλά κοινά και ευχόμαστε να γίνει αυτή η ανακάλυψη άξονας δημιουργικής συνύπαρξης και συμπόρευσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέρφους, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σαντάνσκι της Βουλγαρίας για τη ζεστή τους φιλοξενία και ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι μας στην Μπίστριτσα της Ρουμανίας.

Το σχολείο μας το οποίο συντονίζει τα υπόλοιπα σχολεία του προγράμματος εκπροσώπησαν στην «Αποστολή-Κινητικότητα 1″ οι καθηγήτριες Ζιάκα Ευαγγελινή, Καραγιάννη Ελένη και οι μαθητές Κελεσίδου Ελπίδα και Κώττας Θωμάς.

image_pdfimage_print