Άρθρα και ανακοινώσεις

Αρχική » Διακρίσεις » Απονομή βραβείων και μεταλλείων στους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας

Απονομή βραβείων και μεταλλείων στους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας

Την Τρίτη 10 Μαίου 2016 στο χώρο του ΓΕΛ Μακροχωρίου έγινε η απονομή βραβείων και μεταλλείων στους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου  μας  για τη συμμετοχή και διάκρισή τους στους τοπικούς, περιφερειακούς και   πανελλήνιους σχολικούς αγώνες.

1. Ομάδα Βόλει ανδρών που για 2η χρονιά ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια του Νομού στους σχολικούς αγώνες .

2. Χαλατζούκα Κρυσταλλία η οποία πρώτευσε στους σχολικούς αγώνες του Νομού στις περιόδους 2014-15 και 2015-16 όπως επίσης   στους  Περιφερειακούς Σχολικούς  Αγώνες 2015-16 που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά κατέλαβε την 3η θέση στο δρόμο των  100 μέτρων.

3. Τον Μανωλόπουλο  Σταύρο ο οποίος στους  Τελικούς Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελεύθερης Πάλης  που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη,  κατέλαβε την 4η θέση  στην κατηγορία των 57 κιλών.

Στην τελετή απονομής  παρευρέθησαν οι εκπρόσωποι Φυσικής Αγωγής: Ροδοβίτης Βασίλειος, Μπλατσιώτης Χρήστος, Καμπουρίδης Χάρης, ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Θαλαλαίος Αναστάσιος, τα βραβεία απένειμε στους μαθητές/τριες  η  Διευθύντρια  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Ν. Ημαθίας  κ. Μαυρίδου Αναστασία .

Η κ. Μαυρίδου Αναστασία συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους, το Διευθυντή, το γυμναστή  Αραπίδη Λάζαρο και το σύλλογο διδασκόντων για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην προετοιμασία των μαθητών και επεσήμανε τη σημασία που έχει ο αθλητισμός στη διαμόρφωση και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των νέων.

image_pdfimage_print